Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΡΕΚΟΡ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


  Πολλές φορές   έχουμε καταγγείλει ότι η πολιτική των μνημονίων οδηγεί την υγεία σε καταστάσεις που ευνοούν  την αύξηση της θνησιμότητας με σκοπό την μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων.
Και φέτος δεκάδες είναι τα θύματα της γρίπης. Σε απόλυτο αριθμό τα περισσότερα στην Ευρώπη. Και όλοι είναι Έλληνες! Δεν ζουν αλλοδαποί στην χώρα μας; Δεκάδες τα hot spot  και με άθλιες συνθήκες διαβίωσης, όπως οι ΄΄έγκριτοι΄΄ πληροφορουν. Γιατί  οι πρόσφυγες δεν πεθαίνουν από γρίπη;  Οι Έλληνες λένε αρνούναι να κάνουν το εμβόλιο. Οι αλλοδαποί το έχουν κάνει όλοι;
Παρά τις καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες στην χώρα μας σε σχέση με την υπόλοιπη  Ευρώπη, πεθαίνουμε περισσότεροι από την γρίπη! Εκατομύρια εμβόλια έχουν γίνει. Πολλοί φυσικά  είναι  χωρίς εμβόλιο. Τα περιστατικά γρίπης όμως που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα δεν είναι περισσότερα από αυτά της Ευρώπης. Γιατί εμείς πεθαίνουμε; Βγαίνουν τα παπαγαλακια των συριζεών και των ψοφοδεξιών και λένε ότι  πεθαίνουμε γιατί δεν εμβολιαζόμαστε. ΛΑΘΟΣ!  Πεθαίνουμε λόγω αδυναμίας των δημοσίων δομών υγείας να αντιμετωπίσουν επαρκώς τα περιστατικά. Η τραγική έλλειψη κλινών ΜΕΘ είναι από καιρό καταγεγραμμένη.. Η προληπτική ενημέρωση του πληθυσμού δεν υπάρχει.
Η τραγική έλλειψη στελεχών στις ΜΕΘ έχει ώς αποτέλεσμα να χάνονται ζωές, ιδιαίτερα σε περιόδους  επιδημιών. Ακόμα και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεν έχουν εμβολιασθεί. Κολούν τον ιό και τον διασπείρουν. Πολιτική υγείας δεν υπάρχει όπως βλέπετε.Και δενυπάρχει γιατί η ηγεσία του υπουργείου υγειας αδιαφορεί, πιστή στην αποστολή της, την αύξηση της νοσηρότητας και θνησιμότητας του Ελληνικού πληθυσμού.
Π. Κελεπούρης
Ειδικός καρδιολόγος

Πηγή: εφημ. ΕΜΠΡΟΣ φ288