Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Οι Γιατροί του Ελληνισμού στο γραφείο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία της παράταξης μας τους "Γιατρούς του Ελληνισμού", τον συνδικαλιστικό φορέα της χρυσής Αυγής για τους ιατρούς και πιο συγκεκριμένα τους κ.κ. Αθηνά Ματαράγκα - Γενική Ιατρός, Παναγιώτης Κελεπούρης - Καρδιολόγος, και τη Μαίρη Μήτρου, Γραμματέα της Παράταξης Εθνικιστών Ιατρών στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Εκ μέρους της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, παραβρέθηκε ο Ι. Πλατσατούρας, ο Μ. Μαθιουδάκης, η τομεάρχης Υγείας και Πρόνοιας, Α. Κατοίκου και ο Θ. Τσέλας.

Σκοπός της συνάντησης μας, ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ο σχεδιασμός και η ανάληψη από κοινού, δράσεων υπέρ των δημοτών της Φυλής που δεν μπορούν να επισκεφθούν γιατρούς, που δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που επέφεραν οι μνημονιακές πολιτικές στην χώρα μας. 

Μια από αυτές τις δράσεις μάλιστα, συζητήθηκε διεξοδικώς και θα υλοποιηθεί άμεσα.

Είναι γεγονός πως ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας παραμένουν αποκλεισμένοι από το πλέον πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της υγείας.

Επιπλέον της οικονομικής δυσπραγίας, ένας ακόμα παράγοντας που επιβαρύνει την υγεία των συμπολιτών μας είναι και η χωματερή που αποτελεί ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ υγειονομική βόμβα για όλους μας, καθώς τα περιστατικά εκδήλωσης καρκίνου και αυτοάνοσων νοσημάτων είναι υπερβολικά πολλά στον Δήμο μας.

Το υπέρτατο αγαθό της υγείας δεν μπορεί να αποτελεί προνόμιο μόνο των εχόντων και κατεχόντων. Στον Δήμο που οραματιζόμαστε όλοι οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε συνεργασία με όσους δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς δεχθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.