Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΏΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Βρισκόμαστε παραμονές προεδρικών εκλογών. Φωστήρες περιφερόμενοι στα καθεστωτικά κανάλια ζητούν εναγωνίως είτε τους βουλευτές να σκεφτούν ως βολευτές είτε τους βουλευτές να μετανοιώσουν και να αλλάξουν στρατόπεδο. Να σκεφτούν τον λαό που πια δεν έχει την δύναμη να πάρει φάρμακα αλλά ούτε και τρόφιμα. Όλος ο πλούτος της Ελλάδας χρησιμοποιήθηκε για να εξαγοράσει δανικά ευρώ.
Στην αναμέτρηση μεταξύ του φερόμενου ως πρωθυπουργού με την ομάδα των τηλεμαϊντανών φερόμενων ως υπουργών, που προσπαθεί να πείσει ότι και καλά έχουν εξουσία και των αντιπολιτευόμενων πολιτικών, ποια θέση πρέπει να λάβει ο λαός; Δεν ομολογούν ούτε οι μεν ούτε οι δε ότι οι λίγες κυβερνητικές αρμοδιότητές τους είναι παρεχόμενες κατ΄ αντιπαροχή από το ΚΑΡΤΕΛ της συνομοσπονδίας των εγκληματικών οργανώσεων που αποτελεί την πραγματική εξουσία της χώρας, ή για την ακρίβεια του Ελλαδικού θέματος, αφού είμαστε περιθωριακή μπανανία του ευρωπαϊκού νότου.
Πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι σιωπά ο αυριανός πρωθυπουργός και ήδη τελών υπό καθεστώς τηλε-φλερτ. Αυτός κλωτσάει το σακί με τα μπάζα και το σακούλι με τα απορρίμματα που φέρονται ως κυβέρνηση, χωρίς να λέει κιχ για την πραγματική πηγή της ελλαδικής εξουσίας. Γιατί; Δεν ξέρει ή του βγαίνει πιο βολικό να ασελγεί στα σάπια πτώματα με την νεκρική απόπνοια που εξολοθρεύουν την Ελληνική φυλή; Αν το κάνει για πολιτική σκοπιμότητα καιροφυλακτώντας για να τους μαντρώσει, εύγε του. Αν όμως δεν γνωρίζει την αλήθεια αλίμονό μας. Τότε θα έχουμε άλλη μια τετραετία εθνικής αιμορραγίας και λαϊκής φρίκης. Άλλη μια περίοδο βιολογικής φθοράς. Άλλη μια περίοδο πορνείας, πρέζας, εκβιασμών, απειλών, δολοπλοκιών και πλήρους ερέβους.
Ανησυχώ και προτείνω μια διέξοδο εθνικά ωφέλιμη, αφού το προεδρικό μέγαρο ούτως ή αλλιώς από πολιτικής και πολιτειακής πλευράς είναι ισοδύναμο με κάρο με πατάτες πλανόδιου αγρότη.
Αν αντί για πρόεδρο μέσω εκλογών βάζαμε για πρόεδρο ένα άγαλμα μαρμάρινο του θεού Απόλλωνα, πιστεύω ότι θά' ταν ασύγκριτα καλύτερα. 1- το απολλώνιο μήνυμα θα το εισπράτταμε καθημερινά, όπως και ο Νίτσε έχει περιγράψει. 2- όχι μισθοί και χαμένα έξοδα. 3- οι ξένοι ηγέτες κατά την επίσκεψή τους θα έβαζαν δάφνινο στεφάνι εναποθέτοντας την ενεργό αναγνώριση του διαχρονικού Ελληνικού πνεύματος. Τέλος, όλοι οι πολιτικοί αχυράνθρωποι, οι ενσαρκώσεις του τίποτα και ενανθρωπίσεις του πνευματικού κενού, οι άχρηστοι κύριοι εμπριμέ γραβάτες, δεν θα παρίσταναν τους φερόμενους ως κυβερνήτες και τους δήθεν υπουργούς και τους καλά και σώνει πρωθυπουργούς.
Υπουργοί υγείας που δεν γνωρίζουν τον ορισμό τι είναι υγεία ή τι είναι ασθένεια. Πρωθυπουργός που δεν γνωρίζει το "Πάτερ ημών" αν και το διαβάζει από βιβλίο. Υπουργός δημόσιας τάξης που δεν μπορεί να διακρίνει την άσπρη απ' την άχνη. κοκ κοκ κοκ
" χαύνοι λεβαντίνοι. λύκοι, ώ κοπάδια, οι πιστικοί, και ψωριασμέν' οι σκύλοι, κ' οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη" όπως τονίζει ο Παλαμάς.
Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι η κυβέρνηση έχει πραγματική εξουσία και δεν είναι είδωλο φερόμενο εντός Ελλάδας και περιφερόμενο ως παλιάτσος στην Ευρώπη.
Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είναι οι φονιάδες της ψυχής μας:
Αθήνα 13-12-14