Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Απάντηση των «Ιατρών του Ελληνισμού» στην διοίκηση του ΙΣΑ

Μεταφέρουμε κάποια ερωτήματα-παρατηρήσεις στην ανακοίνωση της διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από την παράταξη "Ιατροί του Ελληνισμού".
1) Για ποιον αποκλεισμό από τις εκλογές του συλλόγου μιλάτε; Τολμάτε να αναφέρεστε στην επικύρωση της υποψηφιότητάς μας σαν να μας κάνατε χάρη; Αναφέρετε εδώ και τώρα ποια σημεία της διακύρηξης των θέσεών μας δεν συνάδουν με την ιατρική δεοντολογία.
2) Το αν η παράταξή μας έχει απήχηση στον ιατρικό κόσμο δεν θα το κρίνετε εσείς που αποτελείτε διοίκηση μειοψηφίας, καθότι μόνο 1 στα πέντε μέλη του συλλόγου ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές. Μαζέψατε καμιά εικοσαριά ψευτολεβέντες που φωνασκούσαν και το παρουσιάσατε σαν συλλαλητήριο. Οι φωνές τους όμως χάθηκαν στον τυφώνα που πλησιάζει γιατί για δεκαετίες σπέρνατε ανέμους και τρέμετε που βλέπετε την θύελλα να πυκνώνει.
3) Αν μας αποκλείατε από τις εκλογές και φυσικά θα ήταν άκυρες, καθότι θα αποκλείατε μία παράταξη με ξεκάθαρες και δημοκρατικές θέσεις.
4) Μιλάτε για δημοκρατία εσείς που έχετε "ανοίξει" κεφάλια συναδέλφων γιατί διαφωνούν και είστε δεκανίκι στην κοινοβουλευτική χούντα.
Εμπρός λοιπόν υποτελείς της δήθεν Δημοκρατίας πάρτε τα άρματα της θλιβερής δήθεν δημοκρατικότητας και της θολερής άοκνης υποτακτικότητας και πιστοί στον όρκο υποτέλειας που δώσατε γονυπετείς στο σύστημα της βιολογικής φθοράς και της οικονομικής διαφθοράς:
Να καταργηθούν και άλλες διαγνωστικές  πράξεις.
Να κλείσουν τα ψυχιατρεία.
Να πουλιούνται περισσότερα μαϊμουδοφάρμακα.
Να μπουν και άλλοι Έλληνες στα ράντζα και στα κρεβάτια των διαδρόμων των Νοσοκομείων.
Να απολυθούν και άλλοι γιατροί.
Να κλείσουν και άλλα νοσοκομεία ή να δωθούν βορά στο κεφάλαιο και να εμπορευματοποιηθεί κι άλλο ή δημόσια υγεία.
Να μειωθεί στο τρίλεπτο η επίσκεψη στο ΠΕΔΥ.
Να εξαλειφθούν τελείως οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.
Να αυξηθεί και άλλο η θνησιμότητα και η νοσηρότητα.
Να πεθάνουν και άλλα Ελληνόπουλα από πείνα.
Να αποκλειστούν και οι τελευταίοι γέροντες από τα ιατρεία και τα νοσοκομεία.
Ούτε μια γάζα ούτε μια σύριγγα να μην μείνει στο  ΕΣΥ.
Οι γιατροί του ΕΣΥ να μην πληρώνονται αλλά να γίνουν Άγιες Τερέζες.
Οι εργαστηριακοί να πληρώνουν και τις τελευταίες εξετάσεις.
Όλοι οι γιατροί να κηρυχτούν ανήθικοι και να διαπομπεύονται μέχρι τον τελευταίο από τα ΜΜΕ.
Οι ‘’δημοκρατικές παρατάξεις’’ που επικαλείστε, με την συμπεριφορά τους τόσα χρόνια έχουν απαξιώσει το ιατρικό λειτουργήμα και βοήθησαν την αποσάρθρωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Μας αποκαλείτε ρατσιστές και εκπροσώπους του μίσους, ποιοί; Εσείς που με την συμπεριφορά σας και τον ωφελιμισμό σας μισείτε του Έλληνες και συνεπικουρείτε στον αποκλεσμό τους από την δημόσια υγεία. Φοβάστε την στάση των συναδέλφων που τόσα χρόνια απαξίωναν τον Ι.Σ.Α. απέχοντας ομαδικά από τις εκλογές γιατί δεν υπήρξε μία παράταξη εκφραστής των αγωνιών τους.
Οι Ιατροί του Ελληνισμού είναι εδώ και εκφράζουν όλους αυτούς που απογοητευμένοι προτιμούσαν να απέχουν του θεάτρου που παιζόταν. Πλέον υπάρχει μία παράταξη που θα παλέψει για όλους τους ιατρούς της Αθήνας και για τον επαναπροσδιορισμό της αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.